Saturday, December 11, 2010

Kasi Up Siket... :D


Hahahaha... Aku(penulis utmklunderground) berbaju putih..

Tak ade ape pun sebenarnya, aku just nak up kan gmba2 lame aku ngan kengkawan aku dulu hangout same2. Miss you guys so much(bukan gay yer).

Yang baju hitam belah kanan skali tu skang ni antara blogger yg aku follow kuat. Ni blog die klik sini. sini lagi. dan sini. Yang lain tu x menulis. Mungkin belum lagi kowt. heehee..

Ni lagi gambor aku ngn ejatvannes lagi

Hahaha dulu aku kurus kan?? Hehehehe...

Ni la masa kat UTMKL dulu. Skarang dah abeh da, masing2 dengan hala tuju masing2. Ada ramai lagi gmbor dgn kengkawan UTM. Upload reramai bkn korang knai pun. So aku Upload yang ni jela, yang ade kaitan ngn blogging... Heeee...

Assalamualaikum...

6 comments:

retop hataf said...

ni mesti tahun satu. rambut masing2 pendek. haha

Cheno said...

motip?

kaminakueh said...

motip xde la.. hahaha.. cme nk kenalkan member2 yg menulis jer.. lepas ni ade lg coming soon.. hee...

kaminakueh said...

pergh retop hataf... biase la ni....
zaman2 ni la aku kurus giler kowt... ahahahaha!

retop hataf said...

kau memang nak tayang kau kurus kan. hahah. aku tau dah! haha

kaminakueh said...

bkn nk tayang la retop... aku dah memg kurus sket da skg ni... cme x cm dulu jer.. hik3!!