Friday, June 16, 2017

Gambir Emas ni apa sebenarnya?

Serlahkan kekuatan lelaki dengan produk yang terbaik di pasaran dan ianya 100% organik dan selamat.

Mendapat sijil halal dan kelulusan dari KKM untuk produk ini.

Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut --> KLIK SEKARANG!!


Apa itu gambir emas?

gambir emas merupakan satu produk tempatan keluaran OAR Teguh Sdn Bhd. Jika tengok di tepi-tepi lebuh raya banyak dinaikkan bilboard untuk pemasaran produk mereka.

Produk gambir emas ini terhasil dari gabungan beberapa bahan asli dan organik untul memastikan tahap keselamatan itu terjamin.

Ada banyak produk gambir emas ni tapi yang paling power adalah gel gambir emas. Power ini dari segi jualan. Dulu masa mula-mula produk ubat kuat ni famous dekat facebook tu hari-hari nampak iklan diorang je.

Tapi disebabkan ini adalah produk 18SX jadi Facebook dah block iklan-iklan yang mengandungi unsur-unsur 18SX ni sebab ramai orang dah buat laporan dekat facebook.

Jadi sekarang semua penjual-penjual produk 18sx ni beralih ke medium yang lebih ganas dan mencabar iaitu ke medan website pulak. Kalau korang search dekat google tu bersepah-sepah iklan adwords dekat bahagian atas dan bawah.

Jadi bila dah berlambak-lambak iklan yang macam tu , macam mana kita nak tahu penjual yang mana boleh dipercayai dan betul-betul pakar.

Jangan risau dan jangan takut, korang boleh ke penjual yang sah ni di www.gambiremasgel.com.

InshaAllah korang dapat tahu dengan lebih lanjut tentang produk ni dari penjual yang boleh dipercayai dan siap boleh COD lagi.

Selamat enjoy penggunaan gambir emas ye korang. :)

Friday, February 19, 2016

Apakah Tujuan Hidup di atas Muka Bumi

Apakah tujuan kita hidup di atas muka bumi?

Persoalan pertama mesti kita tanya diri kita dalam pada kita menjalani kehidupan seharian.

Tujuan hidup perlu kita mulakan dengan apakah yang menanti kita di akhir jalan nanti.

Bagi pendapat aku, akhir nanti hanya ada dua pilihan yakni mendapat redha Allah atau pun murka Allah.

Jawapan yang pasti dan logik bagi setiap manusia sudah pasti semua orang memilih untuk mendapat redha Allah.

Berikut merupakan dalil dan nas untuk kita hayati:

Kepentingan Menulis Menggunakan Medium Internet Blog

Kepentingan menulis menggunakan medium internet dengan blog adalah satu perkara yang ramai orang tidak perasan dan mengambil berat akannya.

Bagi mereka yang baru hendak berjinak-jinak dalam bidang penulisan atau bidang blogging ni, post ini akan dapat membantu anda dengan membuka minda dan menambah keyakinan diri sendiri supaya dapat menulis di internet.

Dunia hari ini berkembang dengan pesat.

Tuesday, June 26, 2012

Apa itu SAYS?

Petang tadi masa aku tengah mamai, abdul tunjuk kat aku pasal SAYS.COM ni. Sebenarnya SAYS ni adalah satu laman web pengiklanan yang meminta korang untuk publishkan iklan mereka di laman social korang. Tapi yang menariknya dia bukan suka-suka je suruh korang promote iklan tu, siap bagi duit lagi.

Peluang menang Iphone 5?

Iphone 5 bakal keluar bulan oktober?
Tadi masa aku pusing-pusing kat Facebook ade nampak member aku post pasal Iphone 5 ni nak keluar bulan oktober nanti. Tapi masalahnya tak tahu bulan 10 tu dia keluar kat Malaysia ke kat U.S dulu. Kebiasaannya memang diorang ni akan keluarkan dekat U.S dulu lepas tu beberapa bulan kemudian baru dekat Malaysia.

Malas Membaca Ini Makan Dia

Dah berbuih aku berleter pasal duit kat korang dalam dua post yang sebelumnya, dan akhirnya aku nak kongsikan sikit la mengenai apa yang boleh kita ambil pelajaran dari kisah-kisah tersebut.

Pertama
Ilmu tentang kewangan adalah sangat penting kerana ianya adalah asas kepada kebijaksanaan seseorang dalam mengurus kewangan dia.