Sunday, December 26, 2010

Haram Punya Melayu Ni anak Sape ni??

Ni muka bangsa siapa ni?? Bangsa aku ni john... Agak-agak mereka ni mengaku beragama apa ni??


Ha korang tengok attending list tu.. Nama orang kapir eja macam tu ke??



Ha korang bace tu betul-betul.. Dah la buat benda tak betul pastu guna InsyaAllah pulak tu. Biar betul diorang ni Islam??


Ha! yang ni korang bace lah sendiri yer.. ak dah tak tahu nak oyak gapo lagi dah. Sedih yang teramat sangat. Kalau korang ade kawan-kawang yang macam ni bawak-bawak lah diorang ni ke jalan yang benar balik.

Sekian...

10 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

dapat sebat 40kali puak2 ni, dok tibai air kencing setan sgt...

kaminakueh said...

itu la... ish3... im speechless... sdh sgt..

En iLham said...

erk
hampeh sungguh diorang ni
dah tak kenal dosa pahale dah

luna Q jimat said...

da pernah tgk dah komen perempuan ni kat amenoworld tu..die mmg jenis yg x kisah, siap kata dia x salah lg..jd, dah pemikiran dia macam tu..hurm..still boley guna perkataan Insyaallah utk party yg ada arak, sah akal letak kat lutut..

tomatokering :) said...

aiyooo . . speechless :o

kaminakueh said...

ish3... same2 la kite berdoa supaya mereka2 ini mendapat hidayah dan petunjuk dari Allah...

edot said...

huhu..ini baru laa org2 high class..kte dorg laa, bkn aku..huhuhu~

fiq. said...
This comment has been removed by the author.
fiq. said...

huhur, yang kat attending list memang mcm nama org melayu jer, tapi tak taw la kalo2 ader unsur2 sabotaj..ahahaha..
masyaallah..

Insyaallah, kadang2 org terpengaruh dgn sinetron2 indon...
ye la, kalo tgk kanak2 beragama kristian yang saya penah jumpe, mereka slalu say "astagfirullahhalazim.." etc sebab slalu tgk sinetron2 indon.
wallahualam

kaminakueh said...

bagus think positive... :D
tp nk positif sgt pn xbley jgk.. sbb ni libatkan maruah agame.. wajib kte tegak kan...