Sunday, December 12, 2010

Attention To All UTMKLunderground Follower!! (T&C applied)


Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy code ni untuk paparkan di blog masing2


Hari ni hamba dengan bermurah hati nak bagi sedikit penghargaan untuk korang yang sudi follow blog kawan. senang je, korang pegi dekat bahagian kanan tu klik and copy the code dan paste.

Itu pun kalau korang sudi terima banner aku yang tak seberapa tu. Sorry lah aku ni tak kreatif sangat and tak pandai sangat photoshop. So itu sahaja yang aku mampu buat la kawan. :D

Bagi sesiapa yang nk kutuk ker or nak buatkan banner untuk aku dipersilakan.

Award ni khas untuk korang sebab bagi traffic siket dekat blog kawan. Aku pun ade amek sekor dua award dari orang lain. :D

Ok ape syarat2? klik kat bawah untuk selanjutnya

Dengan aku ni simple je kowt.

1)pastikan korang dah betul2 follow utmklunderground.blogspot.com.

2) ha bg sesiape yg da paste.. ley ler coment gtaw kat post ni... heee

3).. urm... ha cincai kira la...

YES! tu ajer syarat nak amek award tu. Kalau korang ade award nak bagi aku pun boley :D

4 comments:

hans said...

thank sudi follow blog merepek kut itu
rajin2 la baca entry dekat blog ku tu yer

P/S : Hai Akak Dan Abang Artis! Kamu Suka Menulis Cerpen? Ada Contest Untuk Kamu!

kaminakueh said...

boley xderhal pnye.... same2.. :D

syed cinta semua said...

best2,,,TQ tau....sentap ...t bg lg taw...

kaminakueh said...

hehehe... boleh2.. ngah carik idea nk wat ontest... nk bg ape adiah.. heee...