Tuesday, November 30, 2010

Pergh Header Baru... waaaahhh!!


Assalamualaikum...

Waaahh sedapnye aku amek gamba manusia2 ni untuk wat model blog aku... hahahaha!!
Geng jangan salah sangka, aku letak gamba ni sebanarnya nak hidupkan nostalgia aku masa kat UTM ni, tu yang aku wat style ala-ala lomo sket.. hehehe...

Tapi kalau ada sesiapa yang dalam gmba ni tak setuju gamba dia diletakkan sila lah bagitahu aku supaya senang aku hitamkan bahagian mata sahaja.. heheheh!

Tengok gambar ni baik-baik. Betul tak korang rasa macam tak nak abeskan zaman ni.
Gambar ni diambil masa sambutan jamuan hari raya tahun 2010 oleh UTM di campus UTMKL. Memang smart giler ar gambar ni...

So enjoy this picture for the rest of your life my friend...... See you soon..

njoy gmbar2 kat UTM ni...











well... kalo ade sesaper yang nk kongsi gmbar ley jer...

Gambar-gambar ni nak kata lama tak lama jugak la ni je yang ada dalam simpanan aku gamba yang lain tu semua masa hangout kat luar. Gamba-gambar ni ade la berusia dalam 3 tahun yang lepas.

Masa ni UTM memang best giler , ape nak buat semua boleh. Apa yang membuatkan city campus ni best sgt la waktu tu ialah disebabkan ade satu cafe kat padang yang bernama MANBO cafe. Syok woo dulu ade cafe kat situ. Sekarang ni dah jadi padang jarak padang terkukur dah.


1 comment:

Cik Su said...

haha..miss utm kl very much lor...ko tahun bpe ne..kos ape??