Monday, February 22, 2010

Aku BaNgGa ngn UTMKL!!

Syukur kpd Allah S.W.T kerana mempermudahkan perjalanan kita utk smpai ke UTM. Semoga rakan-rakan kite yg blom lagik sampai di UTM nih jugak slamat sampai.Amin!!

Aku bangga ngan UTM?? hahaha!!! bace tajuk pun da tertawa sendirian hik3!! Well ape yg aku ckpkan ni adalah perkara yg betul dan ikhlas dari hati kecil ku ini.

Jadi ape yg ak banggekan sgt ngn UTMKL ni?? sebenarnya xdela mcm2 bnda yg nk dibanggakan.. Tapi lepas ak perhatikan keadaan dari sem 1 smpai sem 6 neyh, 1 bnda yg ak bangga just keadaan sosial bebudak UTMKL nih agak membaggakan kalau nk dibandingkan ngn U laen mmg xde tolok tandingnye.. huhuhu!!

So ni menggambarkan x byk sgt masalah maksiat n PMI juga telah menjalankan keje dekrang dgn baek. Congratz!!

Tapi ade jgk la sesetengah belangkas yg still bertempiaran kat cafe sume tuh. Itu mungkin atas urusan pelajaran barangkali jadi kita bresangka baik selagi dekrang x melakukan perbuatan yg menyakitkan mata.. hahaha...

weh MPG da dekat... adddeehhh!!! Adios!!

6 comments:

Anonymous said...

hahahahaha mpg tu boley jadi tempat maksiat tau

z4mr said...

diorg ngade2 kat luar, bkn kat dlm kolej

kaminakueh said...

err. mpg tuh mende pe ek?

antu said...

MPG tu. satu majlis utk dak2 sr. sblum dekrang kuar dari UTM ni... mcm bal la lbey kurang...

kaminakueh said...

ooo.. function.. invte aku skali dohh... hakhak

antu said...

ak on jeh... tp ko tanyer Mr.N.. la.. hahaha